Mat och evenemang

mat och evenemang

Julbord och gåsamiddagar i all ära, men det är ändå en trevlig vardag som är viktigast!

Lunch

Välkommen hit på lunch alla dagar mellan kl. 11.30-14.00. Vi serverar både Veckans lunch, som består av flera rätter och varierar från vecka till vecka, samt mat från vår A la carte-meny. Här finns mat för alla smaker och preferenser från klassisk husmanskost till spännande utländska rätter, fiskrätter och vegetariska alternativ. Barn får beställa halva portioner till halva priset om de blir sugen på något som inte finns i barnmenyn.

Bästa tänkbara start på söndagen

Finns det något bättre än att inta en sen, långsam frukost, som när den avslutas nästan skulle kunna kallas lunch? Knappt. Vi serverar därför vår uppskattade söndagsbrunch varje söndag mellan kl. 11 och 13. Ät nygräddade våfflor med grädde och sylt, eller bacon och äggröra. Smaska på lite färsk frukt mellan varven och piggna till med lite kaffe, juice eller te. Vår söndagsbrunch är väl tilltagen och en fantastisk njutning för alla söndagssinnen.

Magisk torsdag

På torsdagskvällar erbjuder vi något utöver det vanliga här på Gästis. Vi vill uppmana folk att bryta vanan ibland och gå ut och äta och dricka gott i trevligt sällskap. Vår torsdagsmeny skiljer sig från den övriga, kom och testa!

Evenemang och AW

Evenemangen avlöser varandra här hos oss, vi bjuder ofta in till temakvällar och arrangerar ofta livespelningar. Dessutom tycker vi att After Work är ett underbart koncept där man efter en slitig arbetsvecka äntligen får lossa lite på slipsknuten, eller släppa ut håret och ha lite roligt med sina arbetskamrater över något gott att dricka. Vi erbjuder särskilt snälla priser varje fredag mellan kl. 16-19.

Välkommen!

© 2024 Julbordmalmö.com. Alla rättigheter förbehållna.